Over mij

Mijn naam is Ankie Vloet, ik ben getrouwd en sinds 2006 trotse moeder van een zoon.

Ik ben hoogsensitief en heldervoelend. Dit vond ik, vooral toen ik jong was, niet fijn. Ik voelde me altijd anders dan anderen. Dat maakte dat ik me vaak onbegrepen, en soms zelfs eenzaam voelde.

 

IMG_32491610307828197 (1)

 

Ik heb veel meegemaakt in mijn leven, angst heeft er altijd als een rode draad doorheen gelopen. Soms bewust, maar meestal onbewust...daardoor zat ik vaak niet lekker in mijn vel en kreeg ik last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en buikpijn. Ik had weinig zelfvertrouwen en wist totaal niet wie IK was. Toch heb ik me nooit slachtoffer gevoeld en ben ik wel altijd op zoek blijven gaan naar: wie ben IK en wat wil Ik?

Ik heb lang in de reguliere zorg gezocht naar het antwoord op mijn vragen en de weg naar een leven zonder angst.

Uiteindelijk heb ik mijn weg gevonden in de energetische hulpverlening en ging er een wereld voor mij open...in het diepe durven springen zonder te weten wat het me zou brengen. Toen ik uiteindelijk de controle los durfde te laten ontstonden er hele mooie ontwikkelingen die ik niet voor mogelijk had gehouden. En dat gun ik jou ook!

Ik heb de afgelopen jaren verschillende cursussen en opleidingen gevolgd om mijn invoelende kwaliteiten verder te ontwikkelen en mijn levenservaring om te zetten in een tool waarmee ik jou en/of je kind graag verder wil helpen op jullie weg.

 

Voel je welkom!

Liefs Ankie

Wil je meer weten?