I

We leven op dit moment in het Aquariustijdperk. Dit is het tijdperk van transformatie, leven vanuit je hart, eenheid, liefde, acceptatie, vrije wil, empathie, compassie, overvloed, energie en het ontwikkelen van bewustzijn. Het gaat over keuzes maken die echt bij jou passen en leven vanuit jouw diepste verlangen.

Steeds meer mensen ervaren dat ze op de een of andere manier vastlopen en deze Aquariustijdperk-methode is een hele fijne tool om de oorzaak van deze blokkades op te sporen, op te ruimen en los te laten.

In 4 afspraken worden je aura en chakra's getransformeerd en verbreed naar het Aquariustijdperk en werk je aan het opruimen van angsten, belastende emoties, illusies en zielstukken. Dit doen we door middel van regressie.

Met regressie ga je via je onderbewuste op een liefdevolle manier naar het ontstaan van je klacht, de dieperliggende oorzaak. Hierdoor wordt je je bewust van de oorzaak en kan deze opgeruimd en losgelaten worden. Je krijgt inzicht in je eigen processen, gedachten, gevoelens, patronen en gevolgen.

Ik begeleid je in jouw proces. Samen kijken we waar jij aan wilt werken en welke (oude) patronen jij op wilt ruimen. Elk (negatief) patroon is ergens ontstaan. We kijken samen wat zich vanuit jouw innerlijke leefwereld aandient om los te mogen laten.

Mogelijkheden:

  • Opruimen van (overgebleven) blokkades in het energiesysteem
  • Doorbreken en opruimen van angsten en traumatische ervaringen
  • De onbewuste oorzaak oplossen van steeds herhaalde denk- en gedragspatronen
  • Het achterhalen en oplossen van de dieperliggende oorzaak van lichamelijke, psychische en emotionele klachten
  • Loskomen van beperkende illusies
  • Loskomen van blokkades en belastingen uit de familielijn
  • Versterken van persoonlijke groei en bewustzijn

TARIEF

65,00

afspraak

meer informatie

Wil je meer weten?