Bloesemremedies

Bloesemremedies zijn een fijne ondersteuning voor jong en oud. Ze brengen de natuurlijke harmonie van lichaam en geest weer in balans en helpen je gevoelens en emoties weer in evenwicht te brengen. Deze remedies bestrijden geen klachten maar bevorderen het inzicht en vullen aan wat er (nog) niet is...ze geven je bijvoorbeeld moed wanneer je angst voelt en zekerheid wanneer je je onzeker voelt.

 

Bloesemremedies bieden snel en effectief ondersteuning bij:
·      innerlijke groei en bewustwording
·      fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel inzicht en evenwicht
·      innerlijke balans en rust
·      inzicht in – en het oplossen van moeilijkheden en problemen
·      spirituele ontwikkeling

 

Ik werk in mijn praktijk met verschillende soorten bloesemremedies:
·      Yana kinderremedies
·      Remedies voor de ziel
·      Remedies voor de nieuwe tijd
·      Terra, eerste hulp

 

Aan de hand van fotokaartjes kies jij een afbeelding die jou aanspreekt (of juist tegenstaat) en kijken we samen in welk thema deze bloesemremedie jou mag ondersteunen. Je zult verbaasd zijn hoe goed je zelfgekozen remedie aansluit bij hetgeen waar jij op dit moment hulp bij kunt gebruiken.
Soms zal ik met de pendel kijken welke bloesemremedie jou op dit moment mag ondersteunen.
Vervolgens maak ik jouw persoonlijke bloesemremedie in een handig doseerflesje waar je 4 – 6 weken mee vooruit kunt en de benodigde aanvulling in jezelf kan maken.
Je gebruikt de remedie door telkens een paar druppels onder de tong te druppelen. Het smaakt naar water en is daardoor ook voor kinderen niet vervelend om in te nemen.

TARIEF

10,00

afspraak

meer informatie

Wil je meer weten?