Aromatherapie

In mijn praktijk werk ik met de oliën van Prima Vera.
Essentiële oliën kunnen heel snel tot in elke cel van het lichaam doordringen. Dit kan via de huid en door inademing van de olie.    Iedere olie heeft zijn eigen toepassingen en kwaliteiten en door de zuiverheid kunnen ze zowel op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau bijdragen aan heling en groei.

Iedere dag doen zich situaties voor waarin moed, troost of steun nodig zijn en geuren kunnen daarbij een geweldige hulp zijn.     Binnen ons gezin zijn ze in elk geval onmisbaar geworden. We gebruiken ze dagelijks om heerlijk te slapen, ons zelfverzekerd te voelen, tegen stress en overprikkeling of als we pijn hebben.

Deze fijne ondersteuning gun ik iedereen!

In mijn praktijk gebruik ik de oliën vaak tijdens een behandeling omdat ze een fijne ondersteuning kunnen vormen. Ook kan ik pendelen welke olie jou op dit moment zou kunnen ondersteunen.     Je kunt deze olie dan thuis verdampen of ik maak voor jou een persoonlijke roller, die je dan een aantal weken op je huid aan kunt brengen.

Vraag gerust voor meer informatie of neem een kijkje in de webshop voor kant en klare rollers, Prima Vera olie of om een persoonlijke roller te bestellen.

TARIEF

10,00

afspraak

meer informatie

Wil je meer weten?